JESEN ZIMA 2023/2024

Hotel LE MERIDIEN 5* SPLIT

AKCIJA 25.10.2023. – 31.03.2024.

Hotel Le Méridien Lav jedini je resort s 5 zvjezdica na splitskom području, a nalazi se u Podstrani, na 8 km južno do Splita. Ovaj resort s pogledom na grad i okolne otoke nudi plažu dugu 800 metara te uređene vrtove. U resortu i uz šetnicu u marini dostupno je 6 restorana i barova, koji gostima omogućavaju uživanje u izboru raznih kuhinja. Spa i wellness-centar RE CUPERA sadrži saune, parne kupke, hidromasažne kade, studio za manikuru i pedikuru, sobu za opuštanje te brojne druge sadržaje. Na raspolaganju je i veliki izbor tretmana. Sve sobe ističu se opuštajućim ugođajem, velikim panoramskim prozorima, balkonima, namještajem visoke kvalitete i udobnom krevetima. Gostima je na raspolaganju nekoliko vrhunskih teniskih terena te sadržaji za vodene sportove poput jetskija, veslanja na dasci, vuče padobranom/na skijama i drugih aktivnosti. Najpopularniji sadržaji hotela: bazen, parkiralište, šetnica uz plažu, Besplatni WiFi,vanjski bazen spa centar, barovi sa panoramskim pogledom na more.

 

PERIOD PONUDE: 25.10.2023. – 31.03.2024.

TIP SOBE

Cijena po sobi i danu

1/1 Jednokrevetna soba

178  KM

1/2 Dvokrevetna soba

199  KM

1/3 Trokrevetna soba

241  KM

Cijene smještaja izražene su u KM po sobi po danu te se odnose na sobu po odabiru hotela (na bazi Run of the House), ovisno o dostupnosti soba pri dolasku gosta.

 

  • Dijete do 5,99 godina u sobi s roditeljima GRATIS
  • Djeca starija od 6 godina doplaćuju 40 KM po danu za uslugu BB.
  • Parking gratis
  • Korištenje unutarnjeg bazena i saune
  • Nadoplata za pansionsku večeru iznosi 50,00 KM po osobi po danu (pansionska večera može biti buffet ili 3 slijeda po izboru šefa kuhinje, a ovisnosti od popunjenosti hotela)
  • Garantirani pogled na more 40,00 KM po danu/sobi

USLUGA: NOĆENJE SA DORUČKOM

CIJENE SU IZRAŽENE PO SOBI I DANU U KM

  • U cijenu nije uključena boravišna taksa 2,00 KM po osobi/danu
  • Nije uvjetovan minimalan broj noćenja. 

 


Partneri: