Tivat, Luštica - CHEDI LUŠTICA BAY HOTEL 5*

 

VJEŠTO ISPREPLETENA TRADICIJA I MODERNI STIL

 

Na mjestu gdje se susreću azurno more i talasaste planine pronaći ćete hotel The Chedi Luštica Bay: najbolji luksuzni hotel sa pet zvjezdica u Crnoj Gori. Smješten na samoj obali crnogorskog zaliva Trašte, duž poluostrva Luštica, u sklopu primorskog grada Luštica Bay, The Chedi Luštica Bay Vas poziva da se opustite u autentičnom prostoru koji odiše luksuzom. Savremeni hotel nudi elegantne i svijetle sobe koje reflektuju kretanje Jadranskog mora i boja Mediterana. 
Hotel svojim gostima nudi 111 soba i apartmana, dva restorana, dva kafića, konferencijski centar opremljen najsavremenijom tehnologijom, poslovni centar, wellness spa sa zatvorenim bazenom, privatnu plažu i otvoreni infinity bazen. Od kulinarskih umjetnosti do pametno osmišljene tehnologije, objekti nude sve što biste očekivali od najekskluzivnijeg hotela u Crnoj Gori, a sve je osvježeno iskrenim crnogorskim gostoprimstvom i uslugom koja je korak ispred svih.
Hotel koristi prednosti svoje pozicije unutar gradskog naselja Luštica Bay pored Tivta. Dizajniran da se besprekorno uklopi u stil, ambijent i zajednicu grada, on je dio ove jedinstvene cjeline. Zakoračite izvan hotela i osjetite užitak užurbanog šetališta marine i bogatstvo sadržaja i aktivnosti koje nudi Luštica Bay i okolno područje. Autentičnost je ključna za iskustvo svakog pojedinačnog gosta. The Chedi Luštica Bay nudi sve od prefinjene raskoši arhitekture do intimnosti obraćanja gostima. Kao takav istinski je stil vrijedan pamćenja. 

 

99,00 KM po osobi po noći u dvokrevetnoj sobi, doručak uključen.

Doplata za polupansion 45,00 KM po osobi/noći

• 2 djece do 12 godina starosti GRATIS sa 2 odraslih u sobi

Doplata za pogled bazen/marina 20,00 KM, a za pogled more 40,00 KM po osobi/danu

 

  • Privatna plaža hotela otvorena je do 1.11.2021. sa postavljenim ležaljkama (s mogućim produžetkom, ovisno od vremenskih uslova)
  • SPA hotela sa istinskom atmosferom Azije, besplatan je za goste hotela, osim manuelnih tretmana na koje hotel daje 30% popusta
  • U hotelu se svaki dan organizuju različite vrste događaja za goste
  • Hotel prati sve COVID-19 sigurnosne protokole
  • Minimalni boravak 2 noći
  • Boravišna taksa nije uključena i plaća se u hotelu na recepciji

Ponuda nije važeća u vrijeme novogodišnjih praznika 2021/2022

Za ponude i informacije kontaktirajte nas na mail: info@bhpassport.ba 

ili na broj telefona 0038733 721-636

 

 


Partneri: